Відомий український спортсмен важко постраждав у ДТП

Український легкоатлет Руслан Дмитренко, який спеціалізується на спортивній ходьбі, потрапив в аварію під Києвом, зазначають Патріоти України. Руслан є дворазовим срібним призером Універсіади, а також володарем Кубка світу 2014 року в спортивній ходьбі на дистанції 20 кілометрів.

Як повідомляє паблік dtp.kiev.ua, аварія сталася в Бориспільському районі біля села Артемівка в ніч на 22 березня. Зіткнулися автомобілі "Lanos" і "Renault". Обох водіїв госпіталізовано. Один з них - український легкоатлет.

"Унаслідок ДТП він отримав численні переломи (ніг і рук). Просимо всіх небайдужих допомогти фінансово. Попереду багато складних операцій і тривала реабілітація", - написала однокласниця Дмитренка у facebook.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...