Відомий український телеведучий приєднався до лав ЗСУ (фото)

Журналіст і ведучий каналу "Еспресо" Єгор Чечеринда долучився до лав Збройних сил України. Про це журналіст повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

"Шановні друзі! Від сьогоднішнього дня я, на жаль, вже не є журналістом телеканалу "Еспресо". Війна вносить корективи в життя кожного з нас… Сили оборони — в пріоритеті. Дякую за довгі творчі роки всім причетним, хто був зі мною поруч", — написав Чечеринда.

Єгор Чечеринда також додав, що наразі має звання капітана. Чечеринда у 1990-х працював журналістом служби новин "Радіо Люкс" у Львові. Пізніше працював у новинах на СТБ, ICTV, "1+1".

У грудні 2011 року став автором і ведучим програми "Окрема думка" на ТВі. Згодом на цьому ж каналі був керівником служби новин, ведучим інформаційно-аналітичної програми "Сьогодні про головне". Останніми роками працював на "Еспресо".

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...