Відомий український телеведучий зі сльозами розповів про маму-росіянку

Відомий телеведучий Олексій Суханов, який народився та мешкав у РФ до 2012 року, розповів про свою маму, яка залишилася на території країни-агресорки. Він зі сльозами зізнався, що не зміг привітати її з днем народження, передають Патріоти України.

Ведучий, який отримав українське громадянство у 2019 році, не наважився зателефонувати мамі. Йому дуже важко про це говорити, адже ця тема, ніби відкрита рана. "Другого липня я не знайшов у собі сили, щоб привітати маму з днем народження. Якщо чесно, мені це болить. Бо вона ж народила мене, я все одно залишаюся її сином. Проте у мене реально немає сил на те, що пов'язано з тамтешнім життям. Навіть немає сил, щоб взяти слухавку, в якій досі є її номер телефону. Я його не видалив. Попри те, що викреслив велику частину свого минулого з життя", - зізнався Суханов під час спілкування з Адою Роговцевою.

Актриса визнала, що ситуація ведучого дуже непроста. Вона вважає, що матір Суханова перейшла певну межу. Втім, Роговцева заспокоїла Суханова тим, що він усе одно, хоча й подумки, привітав рідну людину.

Що відомо про матір Олексія Суханова

Ведучий виступив проти повномасштабної війни та відкрито засудив російську агресію. Він залишається в Україні та не соромиться говорити усе, що думає про Путіна. А матір Суханова й далі мешкає у РФ.

Він розповідав, що 24 лютого 2022 року жінка йому телефонувала. Вона кликала ведучого "додому", проте він сказав, що його дім - Україна. Також Суханов пропонував матері приїхати до нього та жити у Києві. Втім, жінка відмовилася. За словами ведучого, він продовжує любити маму, проте вона зробила свій вибір.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...