Хвороба не шкодує нікого: Відомий український художник помер через коронавірус (фото)

В Одесі через ускладнення коронавірусної хвороби помер заслужений художник України, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Південноукраїнського національного педагогічного університету імені Ушинського Сергій Лозовський, передають Патріоти України.

Як пише "Думская", чоловікові було 57 років. Його не стало 1 січня, а прощання і похорон відбулися 3 січня. Лозовський прославився як художник-пейзажист.

За своє життя він встиг організувати три персональні виставки, а також взяти участь у кількох групових. Окрім того, роботи художника є частиною експозиції багатьох музеїв України та відомі в середовищі зарубіжних мистецтвознавців. Щодо педагогічної діяльності Лозовського, то їй він присвятив понад 35 років.


Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...