Відпочинок для романтиків: Кращі місця на Закарпатті для подорожі на кілька днів

Літо - час відпусток і відпочинку.Тих, хто любить проводити дозвілля не тільки у моря, зацікавлять курорти на Закарпатті, де можна відпочити не тільки під час тривалої відпустки, але і влаштувати релакс на вихідні, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що курорти колоритного Закарпаття стануть хорошою альтернативою закордонному відпочинку, який опинився під знаком табу в цьому році через коронавірус.

Водопад Шипот

Розташований в межах Міжгірського району Закарпатської області. Тут знайдуть собі заняття не тільки справжні романтики, адже місцевість оповита купою легенд і любовних історій, але і шанувальники дикого відпочинку, тому якщо ви любите відпочинок з наметами - можна прихопити і їх.

Озеро Синевир

Найглибше високогірне озеро називають дивом України. Воно розташоване в Міжгірському районі на Закарпатті та розлилося на висоті 989 метрів над рівнем моря. Тут природа вражає своєю мальовничістю. Але будьте обережні! Глибина озера часом досягає 20 метрів, тому тим, хто не вміє плавати, краще не ризикувати.

"Воєводино"

Рекреаційна місцевість "Воєводино" розташована в селі Тур'я-Пасіка в 45 км до Ужгорода і 45 км до Сваляви. Родзинкою місцевості можна вважати 12 містків, які символізують 12 знаків зодіаку. Прихильників більш активного відпочинку може зацікавити мотузковий парк.

Термальні води

У селі Косине в Берегівському районі розташовано курортне місце з басейнами з термальними і прісними водами і саунами: евкаліптова, трав'яна, соляна, угорська, римська сауни, хамам, крижана печера. Бажаючим оздоровитися і відновитися пропонують також термальні води в Берегове або Велятино з термальними басейнами, лазнями, соляною кімнатою.

Оленяча ферма

Між селами Іза та Липча у Хустському районі розташована ферма плямистих оленів. У цьому туристичному місці можна на власні очі побачити понад сотню рідкісних тварин.

Джерело: Апостроф

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...