Відпочинок не вдався: Росіяни та білоруси потрапили у страшну ДТП у Туреччині: багато поранених (фото, відео)

Автобус із російськими та білоруськими туристами потрапив у ДТП у турецькій провінції Анталія. Про це пише турецьке видання Cumhuriyet, передають Патріоти України.

«У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася рано вранці в районі Манавгат в Анталії, мікроавтобус, який мав відвезти туристів з готелів Аланії в аеропорт Анталії, потрапив в аварію на в'їзді до кільцеву дорогу Манавгату», – зазначає видання.

Як зазначають турецькі журналісти, мінібус врізався в бетонний стовп на в'їзді до розв'язки мосту і від сили удару його відкинуло на узбіччя.

«Удар був такої сили, що автобус перетворився на металобрухт. На місце події відразу було направлено багато машин швидкої допомоги», – пише Cumhuriyet.

На місце аварії прибули карети швидкої допомогиНа місце аварії прибули карети швидкої допомоги

Cumhuriyet

Точну кількість постраждалих наразі не відомо, ЗМІ тільки говорять, що їх велика кількість. За непідтверженими даними, у транспортному засобі на момент аварії могли перебувати близько 20 пасажирів.

«В аварії постраждали багато іноземних туристів, у тому числі водій мікроавтобуса. Постраждалих доправили до навколишніх лікарень. За фактом події правоохоронці розпочали розслідування», – пишуть журналісти. Також відомо, що постраждалі можуть бути громадянами Росії та Білорусі.

Постраждалих доправлено до лікарень

Працюють в будь-яку погоду, 24 на 7: Вітрові міні-електростанції революційної конструкції наблизять кінець використанню сонячних батарей в обслуговуванні приватних будинків

субота, 6 липень 2024, 9:32

Компанія Flower Turbine (Нідерланди) розробила новий пристрій, який генерує вітрову енергію в будь-який час доби і за будь-якої погоди, передають Патріоти України з посиланням на видання Ecoticias. Пристрій у вигляді бутонів тюльпанів здатний забезпечу...

Українці масово купують автомобільний секонд-хенд: Стало відомо, яка модель найпопулярніша

субота, 6 липень 2024, 8:44

У червні в Україну було ввезено 18,6 тис. вживаних легкових автомобілів - на 7% більше, ніж у червні-2023. Найбільше - 49% - працюючих на бензині, передають Патріоти України. Середній вік уживаних машин, що перейшли у червні на українські номери, склад...