Втратив дружину і матір: Під Харковом сталася страшна НП через дерево (фото)

В інтернеті оприлюднили нові подробиці смертельної НП у селищі Старий Салтів у Харківській області, де на трьох відпочиваючих впало дерево, повідомляють Патріоти України.

Так, через падіння дерева постраждало двоє людей - 27-річний харків'янин Ігор Добробаба і його 27-річна дружина Анна. Мати хлопця, 48-річна мати Наталія Андрєєва, померла на місці. За життя Анни медики боролися, але їх зусилля виявилися марними - вона померла.

Відзначається, що Ігор шість днів тому вийшов з коми, зараз його стан важкий, лікарі не дають ніяких прогнозів. У хлопця - складна черепно-мозкова травма і численні переломи. Найближчим часом йому повинні провести операцію на стегні.

"Як тільки він вийшов з коми, насамперед запитав, як мама і як дружина. Ми його бережемо, бо стан нестабільний. Ми за нього переживаємо. Тому говоримо, що вони в іншій лікарні", - розповіла тітка Ігоря і сестра Наталії Андрєєвої Ліна Пітерімова.

За словами дідуся хлопця Віталія Пітерімова, він у той нещасливий день сам відправив дочку і внука з дружиною на пляж.

"У той день я поїхав на дачу до товариша і сім'ю взяв з собою, щоб вони відпочили. Сам залишився вдома, косити траву, а близьких відправив на найближчий пляж. Коли почав накрапати дощ, вони сіли під тополю..." - сказав він.

Родичі Ігоря Добробаби кажуть, що зі своєю дружиною хлопець познайомився через спільних знайомих, хоча і працювали на одному підприємстві. Вони прожили разом 6 років.

У вільний від роботи час Ігор любив грати в футбол. Чи зможе він повернутися до свого захоплення, поки не відомо. На його лікування зараз збирають гроші.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...