Відпочинок скінчився сумно: Українку знайшли вбитою на курорті в Туреччині (фото)

У Туреччині, на відомому курорті Анталія, була знайдена мертвою громадянка України, поліція припускає, що її вбили. Про це пише місцеве видання Yeni Alanya, повідомляють Патріоти України.

Журналісти також назвали місце виявлення тіла жінки. "Жінку знайшли за трансформаторної будкою в парку Муратпаша", - повідомляють ЗМІ.

Поліцейські вже зуміли з'ясувати, що українка напередодні в парку розпивала алкогольні напої з місцевим жителем. Потім пара усамітнилася за трансформаторної будкою. Її супутника вдалося затримати, у нього знайшли прикраси жінки. Його затримали за підозрою в умисному вбивстві і пограбуванні.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...