Відпочинок вдався: Чоловік неймовірно розбагатів, просто сидячи на пляжі

Неймовірно поталанило 67-річному Кіму Бушеру зі штату Мічиган, який дорогою на відпочинок на березі моря придбав лотерейний білет на заправці Shell у Феннвіллі, інформують Патріоти України.

Як повідомляє UPI, уже перебуваючи на пляжі, чоловік дізнався, що виграв 150 тисяч доларів. “Через кілька днів я сидів на пляжі та вирішив перевірити свій білет. Я побачив, як хтось виграв приз у 150 тисяч доларів, а потім почав перевіряти свої номери”, - сказав Бушер у розмові з представниками Мічиганської лотереї.

Відпочинок американця заграв новими барвами, коли він зрозумів, що йому також випав виграшний білет. Але повірив у це він не одразу. “Я попросив свою дружину переглянути білет, щоб переконатися в цьому, а потім ми зателефонували нашій родині, щоб повідомити їм хороші новини", — сказав він.
За словами щасливого власника виграшного лотерейного білета, частину грошей він планує покласти на свій банківський рахунок, а решту — роздати членам своєї родини та витратити на благодійність.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...