Відпочив на свою голову: У столичному клубі співробітник до смерті побив відвідувача

Відвідувач закладу отримав травму голови і помер у лікарні.

Нападника майже відразу затримали. Фото: прес-служба нацполіції.

У Києві в нічному клубі після словесної перепалки працівник клубу побив відвідувача, який від отриманих травм згодом помер у лікарні. Про це повідомляє поліція Києва, передають Патріоти України.
До поліції звернувся чоловік, який повідомив, що у клубі в Голосіївському районі побили його 25-річного брата, якого у важкому стані госпіталізували. Правоохоронці встановили, що потерпілий відпочивав у нічному клубі, де у нього стався конфлікт зі співробітником закладу. На вулиці конфлікт переріс у бійку, внаслідок якої хлопець отримав травму голови, яка виявилася смертельною. Підозрюваному — 23-річному іноземцю — загрожує до 10 років ув’язнення.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...