Відпочивальники були розчулені до сліз: На пляжі Одещини знайшли пляшку з запискою від дитини з Криму (фото)

У Криму на 10-й рік окупації залишається чимало людей, які чекають на звільнення півострова від російських загарбників. Черговим підтвердженням цього став лист від дитини з Криму, який знайшли в Одеській області, передають Патріоти України.

Пляшку, в який він лежав, знайшли на одному з пляжів регіону. Родина, яка відпочивала біля моря, спочатку хотіла віднести її на смітник, але вчасно побачила аркуш паперу всередині і дістала його. Ця історія поширилася в мережі в останній день літа.

Текст записки зворушив українців до сліз. У ній дитина, яка, ймовірно, народилася вже після окупації півострова, написала, що Крим – це Україна, і вся її родина чекає на його звільнення від росіян. "Ми вас дуже чекаємо: я, моя сестричка Маша, мама і папа", – написав маленький кримчанин або кримчанка.

Ймовірно, сімʼя кримчан написала цього листа колективно, поклала в пляшку, закоркувала її та кинула в море, яким він і приплив в Одеську область. Про це свідчить перший рядок "сподіваємось, цей лист попаде в руки українців". На щастя, так і сталося. "Плакали всією родиною. Дуже хочемо, щоб ця дитина дізналася, що її послання отримано і щоб вона дочекалася ЗСУ у Криму", – сказали люди, які знайшли пляшку із листом.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...