Відповідальні за репресії: Російські гестапівці перевіряють українських дітей під час свят, - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях півдня російські гестапівці відвідують кожне дитяче свято. Про це повідомили в Центрі національного спротиву, передають Патріоти України.

"Кожне дитяче свято на тимчасово окупованих територіях півдня відвідує представник "слідчого комітету", який слідкує за "належним його проведенням", — йдеться у повідомленні.

У Центрі зазначили, що переважно співробітниками "слідчого комітету" є завезені з Росії гестапівці, що відповідають за репресії мирного населення. На дитячих виставах при навчальних закладах вони перевіряють явку дітей, їхніх батьків, та програму заходу.

Координатори підпілля наголосили, що противник намагається не допустити "ворожі символи" святкування, а саме українських чи західних казкових персонажів. У Кремлі вважають, що саме в дитинстві формується ідентичність людини.

У ЦНС закликали передавати інформацію про співробітників "слідчого комітету" і дані про їх пересування. "Ніхто з них не уникне покарання", — додали у Центрі національного спротиву.

У Києві сьогодні знову відключатимуть світло: Коли та як працюють графіки

понеділок, 20 травень 2024, 11:44

Увечері в понеділок, 20 травня, в Україні знову відключатимуть світло для населення. Зокрема, в Києві будуть діяти графіки. "Сьогодні ввечері очікуються стабілізаційні відключення світла. Тобто графіки повинні працювати з 18:00", - написав він та оприл...

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...