Відпрацювали "ювелірно": ЗСУ знищили склад з боєприпасами армії РФ, горіло довго (відео)


Українські військові знищили склад з боєприпасами російських окупантів, який ті намагалися заховати посеред лісу. Про це повідомили у пресслужбі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади у Facebook, водночас оприлюднивши відео ювелірної роботи захисників України, передають Патріоти України.

"Ось такий сучасний вигляд знищеного російського складу боєприпасів на нашій території. Це робота артилерії Едельвейсів. Святковий пікнік до Великодня вдався на славу! Найсмачніше вже підсмажене та знищене!", – йдеться у повідомленні.

У бригаді зазначили, що росіянам не вдалося сховати склад посеред лісу. "Операція "маскування" від непрошених гостей провалилась, не почавшись. Лузери вони в крові лузери. Кадри, які по-справжньому надихають", – додали у пресслужбі бригади.

Раніше повідомлялося, щ

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...