"Відправ чоловіка вмерти за окупантів - і отримай холодильник": Росіяни влаштували нову "акцію" на захоплених територіях (відео)

Мешканці тимчасово окупованих територій України, чиї рідні загинули на війні в складі загарбницьких військ, отримують "подарунки" від влади. Відповідним сюжетом з місцевого телебачення поділились партизани з групи "Маріуполь.Спротив", передають Патріоти України.

"Відправ чоловіка вмерти за окупантів — і отримай холодильник. В Росії за дохлого "годувальника" Lada дають, а на тимчасово окупованих територіях — лише морозилку", — зазначили представники підпілля.

У сюжеті йдеться, що чоловік, за життя якого російські окупанти подарували вдові холодильник, воював проти України з 2014 року. Троє дітей після його загибелі залишились без батька.

"Дякую велике, правда, від усієї душі, від усього серця", — каже жінка. Потім інший холодильник дарують ще одній родині, яка залишилась без "годувальника". На руках у вдови залишилось п‘ятеро дітей. "Сім‘ї загиблих важко переживають гіркоту непоправної втрати. Подібні візити змушують їх частіше усміхатись", — наголошує закадровий голос.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...