"Відправ чоловіка вмерти за окупантів - і отримай холодильник": Росіяни влаштували нову "акцію" на захоплених територіях (відео)

Мешканці тимчасово окупованих територій України, чиї рідні загинули на війні в складі загарбницьких військ, отримують "подарунки" від влади. Відповідним сюжетом з місцевого телебачення поділились партизани з групи "Маріуполь.Спротив", передають Патріоти України.

"Відправ чоловіка вмерти за окупантів — і отримай холодильник. В Росії за дохлого "годувальника" Lada дають, а на тимчасово окупованих територіях — лише морозилку", — зазначили представники підпілля.

У сюжеті йдеться, що чоловік, за життя якого російські окупанти подарували вдові холодильник, воював проти України з 2014 року. Троє дітей після його загибелі залишились без батька.

"Дякую велике, правда, від усієї душі, від усього серця", — каже жінка. Потім інший холодильник дарують ще одній родині, яка залишилась без "годувальника". На руках у вдови залишилось п‘ятеро дітей. "Сім‘ї загиблих важко переживають гіркоту непоправної втрати. Подібні візити змушують їх частіше усміхатись", — наголошує закадровий голос.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...