Відправили до пекла: На набережній в окупованій Алушті зарізали двох російських військових

В окупованому Криму на набережній в місті Алушта місцевий житель вбив двох російських окупантів. Він зарізав їх ножем. Про це повідомляють в телеграм-каналі "Сапа Юг".

Зазначається, що загиблими виявилися військовослужбовці ЗС РФ 39-річний Ніязбек Ш. з Владикавказу та 32-річний Олександр У. з Ростова-на-Дону. Також є ще один постраждалий з Ростовської області. Він отримав різані рани рук та живота.

Зазначається, що троє чоловіків напали на перехожого і почали його бити, він дістав ножа та поранив кривдників. За іншою версією, троє російських вояків нібито зробили зауваження компанії, яка випивала на лавці, сталаса словесна перепалка, після чого чоловік із компанії наздогнав військових і напав з ножем. Нападником виявився 40-рчний місцевий житель, який раніше вже відбував покарання за розбій.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...