"Відпустка почалася не з моря": Воротар "Шахтаря" та збірної України Андрій П'ятов загримів у лікарню

Андрій П'ятов

Голкіпер «Шахтаря» та збірної України Андрій Пʼятов, який у 20-кілограмовому костюмі заспівав легендарний хіт у відомому шоу, у перші дні зимової відпустки переніс операцію на лівій руці.

Про це 37-річний воротар, в активі якого 101 матч у складі національної команди, повідомив у соцмережах, поспішивши заспокоїти вболівальників.

«Відпустка почалася не з моря… Відразу заспокою всіх, хто злякався. Все добре. Планова операція», — написав Андрій П'ятов, продемонструвавши прооперовану руку.

Зазначимо, що П'ятов, вийшовши в основному складі «Шахтаря» на гру проти «Шерифа» (1:1), з 87 матчами в активі побив клубний рекорд Даріо Срни (86 зустрічей) за кількістю поєдинків у Лізі чемпіонів. Серед футболістів українських клубів Андрій поступається лише ексголкіперу «Динамо» Олександру Шовковському (109 зустрічей).

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...