"Відразу переїхала, щоб не заразити Даяну": Відома українська тенісистка зізналася, що пережила на Олімпіаді-2024

Українська тенісистка Ангеліна Калініна висловилася про те, чому не змогла виступити на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. 27-річна спортсменка за кілька годин до старту на турнірі знялася зі змагання, нагадують Патріоти України.

За словами дівчини, вона підхопила вірус і в неї була висока температура, через що вона не змогла вийти на корт. «Я прокидаюся, йде дощ, у мене запланований матч зранку. Я приїжджаю, розминаюся під дахом і чекаю весь день свого матчу. Оскільки ми грали не на великому корті, відповідно без даху. Йде злива, вона не зупинялася. Я весь день провела… Я разів 5 розминалася, тому що трохи припинилася — і знову, трохи припинилася — і знову. Я цілий день була готова. Коли ввечері сказали, що відбій, я приїхала в селище, лягла спати, прокинулася. І розумію десь о 5.00−6.00, що мені погано. Я завжди до останнього, завжди б’юся, завжди роблю від себе все, що можу.

Просто під ранок я розумію, що не можу встати з ліжка. Міряю температуру — 38,6. 38,6! Тут навіть не йшлося про те, щоб вийти на корт. Тому що Олімпіада і взагалі турніри — це не просто про вихід на корт. Ти або повністю вмираєш на тому корті й граєш від і до… Але не з температурою 38,6. У нас не якесь 10-секундне заняття. Це матч, який може тривати годину, дві, три, чотири. Це величезний шматок роботи, до якої потрібно максимум бути готовим на високому пульсі. З 38,6 я розуміла, що не можу встати з ліжка. Тому якщо комусь це не зрозуміло.

У пресі написали, наскільки я розумію, через що було в мою сторону непорозуміння, як же так. Тому що українська преса написала, що я почуваюся погано, щось подібне. Річ у тім, що коли температура 38,6, ти гориш, ти лежиш напівдохлий, з мене ллється, мені погано. Єдине, я одразу попросила забрати мене з номера, тому що я дуже боялася, що можу заразити Даяну (Ястремську — прим.). Я поїхала одразу. Потім, коли я повернулася, я відлежала весь день. Майже через півтора дня полетіла рейсом назад, туди, де я тренуюся. Я прилетіла, здала тест, він показав ковід. Тобто ось так", — сказала Калініна в інтерв'ю Tribuna.

"Трагічна, жахлива звістка": Екскапітанка збірної України з гандболу померла у віці 34 років

субота, 31 серпень 2024, 0:30

Екскапітанка України з гандболу Ірина Глібко пішла з життя у віці 34 років після боротьби з онкологічнм захворюванням. Про це йдеться у заяві Федерації гандболу України, передають Патріоти України. Ірина пропустила жіночий ЧС-2023 та відбір до Євро-202...

Національна еліта зазнала непоправної втрати... На фронті загинув громадський активіст, археолог та історик Юрій Ревера

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:55

Щирий патріот воював з перших днів війни та ніс службу у найгарячіших місцях фронту. На Донеччині загинув історик та археолог 51-річний Юрій "Граф" Ревера. З перших днів повномасштабного вторгнення він захищав Україну у найгарячіших місцях фронту, пере...