Відразу після допиту: Фігурантам "плівок Єрмака" підпалили мотоцикл і кинули гранату в авто (фото, відео)

Невідомі підпалили мотоцикл Дмитра Штанько і підкинули гранату в автомобіль Сергія Шумського, які є фігурантами справи про плівки Дениса Єрмака, передають Патріоти України.

Як вони повідомили в коментарі "Бабелю", інцидент трапився у ніч з 11 на 12 травня. За словами Штанько, близько першої години ночі його розбудили сусіди, які помітили, як горить його мотоцикл. Він передав відео з камер спостереження, на якому можна побачити, як невідомий чоловік підпалював мотоцикл.

"Мотоцикл згорів. Я викликав поліцію, приїхала слідчо-оперативна група, мене допитали. Ми виявили, що є кілька свідків, зараз я їду на допит. Я вважаю, що це пов'язано з тим, що ми вчора пройшли поліграф, сьогодні буде висновок" , – повідомив Штанько.

У свою чергу, Шумський повідомив, що гранату в його авто кинули приблизно у той же час, що і трапився підпал мотоцикла Штанько.

"Я про це дізнався від поліції, коли вона близько 1:30 подзвонила в мої двері. Вони запитали, чи є я власником автомобіля, і повідомили, що трапилася неприємність. Виявилося, що молодий чоловік, який був у чорному одязі з балаклавою на обличчі, підійшов до мого автомобіля, розбив скло на місці водія і кинув туди гранату", – зазначив Шумський і додав, що зловмисникові вдалося втекти.

Він також уточнив, що чека в гранаті залишилася, тому вона не вибухнула. Але поки складно говорити, це помилка зловмисника, або його мета була просто налякати.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...