Відразу у 10 областях України зникла електрика - Міненерго

12 жовтня в Україні зафіксували часткове знеструмлення в 10 областях, зокрема внаслідок бойових дій, а подекуди – через погодні умови. Про це у Facebook повідомило Міністерство енергетики України, передають Патріоти України.

Унаслідок бойових дій енергетики зафіксували вимкнення світла у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській і Запорізькій областях. Також через ворожі обстріли знеструмленими залишаються 27 населених пунктів Чернігівської області.

Через несприятливі погодні умови і проходження грозового фронту знеструмлено 19 населених пунктів й частково ще шість – у Кіровоградській області, а також вісім – у Чернігівській і шість населених пунктів в Одеській області.

Частина жителів Київської, Сумської, Запорізької та Одеської областей залишилися без електропостачання через технологічні порушення, зазначили в Міненерго.

Загалом унаслідок ворожих обстрілів понад 7 тис. абонентів залишилися без світла, розповіли енергетики.

У Міністерстві додали, що прогнозують станом на поточну добу імпорт електроенергії з Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини та Молдови.

Поліція прибула лише за годину: У США натовп виніс товари з вантажного потяга, що зупинився на перехресті (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:54

У Чикаго, США, відбулося пограбування вантажного потяга, коли він пригальмував, очікуючи на свою колію. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, повідомило видання NBC Chicago, передають Патріоти України. Інцидент стався в районі Остін посеред дня. Зазначається, ...

"Таких заклинань ще ніколи не чули": У Києві зупинили порушницю ПДР у стані наркотичного сп'яніння (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:20

У Києві правоохоронці затримали водійку легковика, яка, як виявилось, перебувала за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Своє спілкування з інспекторами жінка розпочала з лайки та прокльонів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив перший заступник...