"Відразу зрозуміла, що це - моє!": Колишня слідча поліції Мелітополя стала одним з найкращих бодібілдерів України (фото)

Бывший следователь полиции Мелитополя стала одной из лучших бодибилдеров Украины (фото)

Олена Артеменко поповнила свою скарбничку срібною медаллю за зайняте друге місце з бодібілдингу та фітнесу. Наразі мелітопольська спортсменка готується до Чемпіонату України, який відбудеться 31 жовтня у Полтаві, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.
На минулих вихідних у Кременчуці проходив відкритий чемпіонат Полтавської області з бодібілдингу та фітнесу. Змагання зібрали спортсменів із різних міст України. Мелітополь на чемпіонаті гідно презентувала Олена Артеменко.
Зі слідчих - у бодібілдерші
Бодібілдингом Олена Артеменко займається 6 років, з 2015-го року, у змаганнях бере участь з 2018 року. Є членом збірної Запорізької федерації бодібілдингу в категорії «Бодифітнес», а також досвідченим атлетом офіційної федерації IFBB, що виступає, персональним тренером, має звання кандидата в майстри спорту з бодібілдингу. До того, як почала посилено займатися спортом, Олена працювала в поліції слідчим.
- Я одразу зрозуміла, що бодібілдинг – це моє. Прийшла до зали, за 8 місяців стала тренером, отримала сертифікат і зараз із задоволенням треную інших дівчат та виступаю на змаганнях, – розповідає спортсменка. – На даний момент у Мелітополі я – єдиний представник, який виступає на Міжнародних змаганнях з бодібілдингу. У Кременчуці на цей раз учасників було не так багато, як раніше. Можливо, спортсмени бережуть сили для участі у Чемпіонаті України, можливо, через пандемію коронавірусу багато хто побоявся чи не зміг приїхати.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...