"Відразу зрозуміла, що це - моє!": Колишня слідча поліції Мелітополя стала одним з найкращих бодібілдерів України (фото)

Бывший следователь полиции Мелитополя стала одной из лучших бодибилдеров Украины (фото)

Олена Артеменко поповнила свою скарбничку срібною медаллю за зайняте друге місце з бодібілдингу та фітнесу. Наразі мелітопольська спортсменка готується до Чемпіонату України, який відбудеться 31 жовтня у Полтаві, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.
На минулих вихідних у Кременчуці проходив відкритий чемпіонат Полтавської області з бодібілдингу та фітнесу. Змагання зібрали спортсменів із різних міст України. Мелітополь на чемпіонаті гідно презентувала Олена Артеменко.
Зі слідчих - у бодібілдерші
Бодібілдингом Олена Артеменко займається 6 років, з 2015-го року, у змаганнях бере участь з 2018 року. Є членом збірної Запорізької федерації бодібілдингу в категорії «Бодифітнес», а також досвідченим атлетом офіційної федерації IFBB, що виступає, персональним тренером, має звання кандидата в майстри спорту з бодібілдингу. До того, як почала посилено займатися спортом, Олена працювала в поліції слідчим.
- Я одразу зрозуміла, що бодібілдинг – це моє. Прийшла до зали, за 8 місяців стала тренером, отримала сертифікат і зараз із задоволенням треную інших дівчат та виступаю на змаганнях, – розповідає спортсменка. – На даний момент у Мелітополі я – єдиний представник, який виступає на Міжнародних змаганнях з бодібілдингу. У Кременчуці на цей раз учасників було не так багато, як раніше. Можливо, спортсмени бережуть сили для участі у Чемпіонаті України, можливо, через пандемію коронавірусу багато хто побоявся чи не зміг приїхати.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...