Відрізала голову маленькій дочці: Моторошні деталі звірячого вбивства в Харкові (фото, відео)

У Харкові затримали голу жінку, яка бігала містом із пакетом із відрізаною головою. Попередньо встановлено, що загибла - рідна дочка затриманої, передають Патріоти України.

Жінку заарештували о 05:30 у четвер, 30 квітня. Причому вона була в оголеному вигляді та з ножем в руках. Пізніше в поліції підтвердили, що жертвою виявилася рідна дитина цієї особи.

За повідомленням Telegram-каналу "Веха", у жінки в руках була "заточка". Під час арешту вона кидалася на поліцейських. У затриманні брали участь чотири екіпажі поліції.

В ГУ НПУ Харківської області повідомили, що НП трапилася на вулиці Полтавський шлях. "На місці події поліцейські виявили громадянку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в інший – пакет, у якому містилася відрізана жіноча голова", – йдеться в повідомленні. Водночас вона нічого не пояснювала й відмовилася спілкуватися з правоохоронцями.

Вбивцею виявилася 38-річна Христина Янова. У поліції додали, що о 8:25 надійшла інформація про звернення 40-річного жителя села Подвірки. Він сповістив, що вранці за місцем проживання в сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 11-річної племінниці. Відомо, що чоловік мешкає в будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її дочкою. На місце НП виїхала слідчо-оперативна група.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...