Відрізав руки й ноги: Під Рівним чоловік по-звірячому розправився з дружиною (фото, відео)

На Рівненщині правоохоронці затримали 86-річного чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві своєї дружини. Скривавлене тіло жінки поблизу будинку виявив син, коли навідався в гості до батьків. Трагедія трапилася в селі Городець Володимирецького району 13 січня. Про це повідомляє прес-служба поліції в регіоні, передають Патріоти України.

"Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події. Навіть для досвідчених правоохоронців злочин вражав жорстокістю. На подвір’ї лежало розчленоване тіло 87-річної господині, а поруч – сокира та ніж", – зазначили правоохоронці. Повідомляється, що чоловік загиблої на той момент перебував у будинку. Пояснити те, що трапилося, він не зміг, сказавши тільки, що просто порався по господарству.

Водночас поліцейські встановили моторошні деталі злочину: старенький наніс сокирою множинні удари по тілу дружини й у подальшому відтяв їй верхні та нижні кінцівки.

За словами заступника начальника Володимирецького відділенні поліції – начальника слідчого відділу Олександра Дячука, чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Через погіршення стану здоров’я затриманого помістили до спецпалати медзакладу під цілодобову охорону. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою", – зазначив він.

Під час розслідування правоохоронці також встановили, що загибла втратила зір і була обмежена у пересуванні. Чоловік, який теж погано бачить, доглядав за нею. Водночас сусіди про сім’ю, яка виховала двох доньок та сина, говорять тільки хороше й не можуть збагнути, що спонукало літнього чоловіка до такого вчинку.

Нині слідчі Володимирецького відділення поліції встановлюють усі обставини цього жорстокого злочину в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 ККУ.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...