"Відро з болтами": Нова російська Lada Aura не завелася під час презентації на ПМЕФ (відео)

Російський автопром, у якого і без того репутація виробника "відер з болтами", знову зганьбився через якість своєї продукції. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах у п’ятницю, передають Патріоти України.

Під час Петербурзького міжнародного економічного форуму АвтоВАЗ вирішив похвалитися перед кремлівськими пропагандистами і міністром фінансів РФ Антоном Силуановим своєю новою машиною Lada Aura, проте та відмовилася заводитися.

У зв’язку з цим її довелося ремонтувати прямо під час презентації особисто главі компанії Максиму Соколову.

При цьому, коли автомобіль нарешті вдалося завести, реакція публіки була такою, ніби РФ запустила космічну ракету, яка якимось чином не вибухнула, а полетіла прямо до Марса.

Утім, російських користувачів більше засмутив не сам факт того, що на машинах від АвтоВАЗу практично не можна їздити, а те, що тепер українці будуть над ними знову сміятися.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...