Відрубали палець і пробили голову: У Польщі група молодиків жорстоко побила юнака із України

У Кракові на місцевій водоймі група поляків напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову. Про це повідомляє yavp.pl, передають Патріоти України.

За повідомленням, напад стався ввечері, 10 липня. 17-річний хлопець з України разом із п'ятьма знайомими проводив час біля водойми в дільниці.

За словами матері хлопця, близько 21:00 до них підійшли четверо молодих поляків, які почали вимагали цигарки. Коли їх не отримали, то почали вести себе агресивно. 17-річний хлопець став на захист своїх друзів, зав'язалася бійка, під час якої нападники використали сльозогінний газ та холодну зброю - мачете. Нападники відрізали ним один із пальців юнаку з України. Аби врятуватись від агресивних поляків, хлопець стрибнув у воду. Видання стверджує, що наразі краківська поліція встановлює всі обставини події. Поки що нічого не затримано.

Екстремальна спека не відступить! Над Україною навис "тепловий купол", - синоптик

вівторок, 16 липень 2024, 10:56

Найближчого тижня у більшості регіонів України утримається екстремально спекотна погода.Місцями пройдуть локальні зливи. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog, передають Патріоти України. "Внаслідок встановлення над нашою країною, так...

Покращень не буде? Відключення світла стануть звичним явищем для українців, - The Economist

вівторок, 16 липень 2024, 10:30

Через значну руйнацію енергосистеми та брак грошей й часу на відновлення, відключення світла стануть звичним явищем для українців. Про це повідомляє видання The Economist, передають Патріоти України. "Залишилося надто мало часу і надто мало мільярдів д...