Відрубати інтернет: У Росії дозріла "геніальна" ідея, як насолити Україні (відео)

Відома російська мажорка, мільйонерка та донощиця, яка обіймає синекурну посаду голови Ліги безпечного Інтернету, Катерина Мізуліна раптом вирішила виступити з черговою ініціативою. Вона запропонувала російському Міноборони повністю "відрубати" Інтернет українцям, передають Патріоти України.

Мізуліна, звертаючись до керівництва російського військового відомства, заявила, що за допомогою її "суперінтелектуальної" ідеї можна перемогти "ворожі" канали та захиститися від інформатак України.

Чиновниця переконана, що Міноборони РФ може просто так "взяти та відключити" Інтернет на всій території України. Звісно, механізм здійснення свого глобального задуму російська топ-доносниця не розкрила.

У принципі, є підозра, що глава Ліги безпечного Інтернету, незважаючи на таку гучну посаду, не має поняття про принципи роботи Всесвітньої мережі, яку вона "охороняє" в Російській Федерації. Цілком можливо, що вона сподівається на нові ракетні атаки та удари дронів по Україні, подібні до тих, що здійснювалися раніше на критичну інфраструктуру.



Підзабута трагедія українського народу: СРСР затопив понад 230 сіл під час утворення шести водосховищ на Дніпрі (дослідження)

четвер, 16 травень 2024, 9:46

Компенсація за втрачене житло та господарство, як водиться, часто-густо була символічною. Затоплені села зазвичай лежали під крутим правим берегом Дніпра, часто в ярах із проточною водою та унікальним мікрокліматом . СРСР під час будівництва шести вод...

Не ховався як ухилянт: Представники ТЦК прямо на вокзалі прихопили провідного спортсмена України, відібрали телефон та відправив на полігон, — ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 9:32

Дружина подала заяву в поліцію про викрадення чоловіка. На Закарпатті мобілізували віцечемпіона України зі спідвею Віталія Лисака. Рівненського спортсмена забрали працівники ТЦК, коли той прибув на залізничний вокзал Мукачева. Подробиці інциденту розпо...