Відрубати інтернет: У Росії дозріла "геніальна" ідея, як насолити Україні (відео)

Відома російська мажорка, мільйонерка та донощиця, яка обіймає синекурну посаду голови Ліги безпечного Інтернету, Катерина Мізуліна раптом вирішила виступити з черговою ініціативою. Вона запропонувала російському Міноборони повністю "відрубати" Інтернет українцям, передають Патріоти України.

Мізуліна, звертаючись до керівництва російського військового відомства, заявила, що за допомогою її "суперінтелектуальної" ідеї можна перемогти "ворожі" канали та захиститися від інформатак України.

Чиновниця переконана, що Міноборони РФ може просто так "взяти та відключити" Інтернет на всій території України. Звісно, механізм здійснення свого глобального задуму російська топ-доносниця не розкрила.

У принципі, є підозра, що глава Ліги безпечного Інтернету, незважаючи на таку гучну посаду, не має поняття про принципи роботи Всесвітньої мережі, яку вона "охороняє" в Російській Федерації. Цілком можливо, що вона сподівається на нові ракетні атаки та удари дронів по Україні, подібні до тих, що здійснювалися раніше на критичну інфраструктуру.



Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...