"Відстали від життя", на її думку: Донька соратника Путіна вирішила забудувати в Англії живописне село

Донька російського мільярдера Дарина Коган пропонує село Котсуолд в Англії. Жінка каже, що населений пункт можна "освіжити", звівши там нові будинки та заклад для проведення вечірок, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Жителі села отримали поштою брошуру з пропозицією жінки. Англійці обурились такою ідеєю.

Коган з чоловіком понад рік живуть у Котсуолді

Дарина Коган разом зі своїм чоловіком, 52-річним Мартіном Белламі, переїхала в Котсуолд 18 місяців тому. Щоправда, подружжя ніколи не бачили в селі, тому що вони діставались до будинку вертольотом.

До речі, пара живе у найбільшому в селі маєтку. За інформацією ЗМІ, його вартість становила 9,25 мільйона фунтів стерлінгів.

Ідея "освіжити" село

Коган вирішила забудувати Котсуолд. Вона пропонувала звести 24 будинки та громадський центр для вечірок. За словами дочки мільярдера, це б забезпечило село робочими місцями.

Росіянка запевняє, що їй сподобався населений пункт, тому вона начебто хоче зробити його привабливим для туристів. Пропозицію мають розглянути під час громадських слухань у місцевій ратуші.

Жителі села виступили проти

Місцеві виступили проти ідеї Коган. Наприклад, інший заможний британець, який теж має котедж у селі, запропонував 13 способів протидії цій затії. Він теж розіслав листа селянам.

Жителька Котсуолду Кім Пірсон наголосила, що їм не потрібен координатор для села, весілля та бенкети. За її словами, при забудові люди просто не зможуть гуляти вулицями й садами.

Батько Коган – соратник Путіна

Мільярдера Валерія Когана вважають близьким соратником президента Росії Володимира Путіна. Обидва працювали у Комітеті державної безпеки. Статки багатія оцінюють у 2,5 мільярда доларів.

Донька Когана Дарина відома за прізвищем колишнього чоловіка – Лозовська. Вона – юристка.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...