Відсутність одягу - не перешкода: Повістки можуть вручати навіть на пляжах, - Гуменюк

Чоловікам можуть вручати повістки й на пляжах, адже пляжі - це громадські місця. Про це Суспільному повідомила керівник пресцентру Сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

"Вручення повісток допускається в будь-яких місцях. Тобто громадські місця всі відкриті для загального відвідування і можуть бути такими, де може проводитись оповіщення громадян. Абсолютно не виключено, що і там також", - пояснила речниця.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...