Відсутність освітлення зіграла фатальну роль: На Чернігівщині дорогою з дитсадка загинула 4-річна дівчинка

Поблизу міста Ічня Прилуцького району Чернігівської області внаслідок падіння з велосипеду дорогою з дитсадка померла 4-річна дівчинка. Про це повідомляє сектор комунікацій Головного управління Національної поліції в області, передають Патріоти України.

Зазначається, що учора ввечері до правоохоронців звернулася жителька Ічні. За її словами, вона їхала поза межами населеного пункту на велосипеді разом із двома малолітніми дітьми.

"Під час руху неосвітленою ділянкою дороги всі троє впали з велосипеда. Внаслідок цього дівчинка, що їхала на багажнику, тяжко травмувалася. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла в лікарні", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-офіцера поліції у Прилуках Юлії Жукової, дітей везла їхня тітка. 3-річного хлопчика та 4-річну дівчинку вона забрала з дитячого садка та їхала з ними додому. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...