Відтепер не тільки збірна: Клуби УПЛ мають нанести на форму гасла "Слава Україні" і "Героям Слава"

Футбольні клуби української прем'єр-ліги на сезон 2021/22 мають нанести на ігрову форму велику емблему УАФ зі слоганами "Слава Україні" і "Героям слава", повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу УПЛ.

"Під час проведення матчів УПЛ, суперкубка та кубка України на футболці спереду (як правило) між логотипом клубу і логотипом виробника екіпіровки (на рівні середини плеча) повинна бути розміщена офіційна велика емблема УАФ з офіційними гаслами, затвердженими виконавчим комітетом УАФ".

В залежності від дизайну форми емблема може бути розміщена спереду на лівій стороні футболки на рівні середини плеча.

Емблема виготовляється і надається УАФ і є обов’язковою для використання клубами.

Крім того, під час матчів УПЛ та суперкубка на правому рукаві футболки на рівні середини плеча розміщується емблема змагань (УПЛ, спонсора (партнера) УПЛ).

Логотип змагань (УПЛ, спонсора (партнера) УПЛ) для матчів чемпіонату мають виготовляються клубами згідно з наданим УПЛ бренд-буком та розміщуються клубами самостійно.

Клуби-призери чемпіонату можуть використовувати емблему золотого, срібного та бронзового кольору відповідно.

Нагадаємо українська національна збірна виступала на Євро-2020 в новій формі. На футболках зображений контур країни з Кримом, на спині – напис "Слава Україні!", а на комірі зсередини – "Героям слава!"

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...