Відвезли у відділок: Під посольством Білорусі у Києві затримали екс-політв'язня Кольченка (фото)

Демонстранти вигукували патріотичні білоруські гасла і вимагали від президента Олександра Лукашенка піти у відставку.
Затримання Олександра Кольченка. Фото: РБК.

Під час демонстрації під посольством Білорусі в Києві затримали колишнього політв'язня Олександра Кольченка. Крім нього затримали ще одного учасника акції, повідомляють Патріоти України.

Так, момент затримання Кольченко вдалося сфотографувати. Його помістили в авто поліції та відвезли у відділок. На акції були присутні близько 30 осіб, з яких двоє затримали. Сутичка з поліцейськими, ймовірно, сталася через те, що затримані намагалися кинути в посольство невідомим предметом.

Демонстранти вигукували патріотичні білоруські гасла і вимагали від президента Олександра Лукашенка піти у відставку. Зазначимо, Кольченко - колишній український політв'язень родом із Сімферополя. ФСБ Росії заарештувала його 16 травня 2014 року за звинуваченням у тероризмі. 25 серпня 2015 року його засудили в РФ до 10 років ув'язнення в колонії суворого режиму. 7 вересня 2019 року Кольченка звільнили та повернули в Україну в рамках обміну полоненими.

Джерело: РБК-Україна

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...