Відвідувачі не злякались: Грабіжник увірвався у салон краси, але далі щось пішло не так (відео)

Чоловік намагався пограбувати манікюрний салон в американському місті Атланті, але його спроба закінчилася несподівано. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

На кадрах із камер спостереження видно, як чоловік заходить в салон і починає кричати: "Всі на землю!" і “Дайте мені всі гроші!”. Але працівники та клієнти манікюрного салону лише дивляться на нього з цікавістю і ніяк не реагують.

Грабіжник ще якийсь час намагався привернути увагу до своїх вимог. Коли ж побачив, що його всі ігнорують і більше жодних шансів немає, то покинув приміщення, забравши лише мобільний телефон в однієї жінки.

Усе це тривало лише 30 секунд, як видно зі знімків камери спостереження. Зображення стали вірусними в соціальних мережах, де користувачі висміюють грабіжника-невдаху. Проте поліція Атланти розшукує його та просить громадськість допомогти встановити особу чоловіка, який нібито поїхав з місця злочину на сріблястому автомобілі.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...