Відволікся, з'їхав з траси, розбив машину в хлам: Київські патрульні потрапили в криваву ДТП (фотофакти)

Поліцейські нарікають на перевтому через занадто довгі зміни

дтпВранці 26 березня в Києві сталося жахливе ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції. Водій з якихось причин відволікся від керування, з'їхав з траси і зіткнувся з електроопорою, зазначають Патріоти України.

ДТП сталося близько шостої години ранку на вулиці Юрія Іллєнка в Шевченківському районі столиці. У важкому стані госпіталізована дівчина-поліцейська, яка сиділа попереду на пасажирському сидінні. Після зіткнення авто з бетонною перешкодою пасажирка отримала травми ніг.
За інформацією «Київ Оперативний», до ДТП могла привести банальна втома - водій міг заснути за кермом.
Нагадаємо, аварії за участю патрульних автомобілів періодично трапляються як в столиці, так і в інших великих містах. Пояснюючи причини аварій, в поліції посилалися на зношеність машин, а також на помилки поліцейських-водіїв, викликані втомою впродовж 14-годинної зміни.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...