Вєрка Сердючка - то символ виродка, - Ірина Фаріон відреагувала на слова Андрія Данилка під час концерту

Фаріон наполягає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна

Скандальна мМовознавиця та професорка Ірина Фаріон вважає, що своїми епітетами про Андрія Данилка та його реакцією на це, влучила точно в ціль. Про це збурювачка серії скандалів заявила Українським Новинам.

"Тішуся, що шмагаю їх у точку рабства. Файний масаж для рабів. Якщо щось патякає, значить влучила в ціль", - сказала професорка. Разом з тим, на своїй сторінці у Facebook мовознавиця написала, що "так звана Сердючка - символ виродка".

Таким чином, Фаріон відреагувала на слова Вєрки Сердючки в її бік про "вареники з тирсою". Як повідомляли Українськi Новини, співак та актор Андрій Данилко (сценічне імʼя Вєрка Сердючка) під час концерту відповів Ірині Фаріон, зазначивши, що вона змішує вареники з тирсою.

Фаріон вважає, що Андрій Данило (сценічне імʼя "Верка Сердючка") це типовий представник кризи української культури. Також в якості порівняння вона зазначила, що Данилко "змішує гречку з макаронами". Мовознавиця та професорка української мови Ірина Фаріон оцінила українську мову бізнесмена Ріната Ахметова. Ірина Фаріон вважає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна.

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...

Жінка скасувала відпустку і отримала... пів мільйона

субота, 28 вересень 2024, 21:55

Американка Трейсі Вербовскі з Каукауліна, що в штаті Мічиган, стверджує, що їй пощастило виграти в лотерею завдяки скасованій відпустці. Про це вона розповіла представникам Мічиганської лотереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на UPI. . За с...