"Війна - г*вно. Війни не повинно бути": Відомий російський співак неочікувано підтримав дії ЗСУ на Курщині

Відомий російський репер Noize MC підтримав дії ЗСУ в Курській області Росії та пояснив, чому операція була необхідною, передають Патріоти України.

Зокрема, від перших днів вторгнення РФ до України артист виступає проти ворожих дій країни-агресорки. Виконавець наголошує, що війни просто не повинно бути. Однак Noize MC зазначив, що воєнні дії не припиняться, поки агресор, тобто Росія, "не отримає по зубах". Тому, як зазначив репер, він підтримує дії України та бажає українцям перемоги.

"Війна – г*вно. Війни не повинно бути. Але поки агресор не отримує по зубах, він не заспокоюється і не відступає, а відтак війна триває – у цьому й проблема. Тому так, я бажаю Україні перемоги. І я на цю перемогу також працюю, що жодним чином не заважає мені співчувати мирним жертвам на російському боці", – висловився репер

Свій допис музикант доповнив фото, де він позує у футболці, на якій на тлі потяга красується напис "Азов". Щоправда, артист поквапився пояснити, що це жодним чином не стосується бригади, яка обороняла Маріуполь. Футболку реперові подарувала подруга, рідне місто якої було повністю знищене російськими військовими. На вбранні зображений саме потяг, який до війни курсував між Києвом і нині окупованим Маріуполем.

"На цій футболці зображено потяг "Азов", який раніше курсував за маршрутом Київ–Маріуполь. Її мені подарувала моя подруга Яна Яковенко. Вона сама намалювала цей принт. Яна – з Маріуполя. Її місто знищене російськими військами. На подвір'ях – братські могили мирних жителів. Але я ніколи від неї не чув побажань, щоб таке сталося ще з чиїмось містом", – пояснив репер.

Ще до повномасштабної війни репер критикував дії російської влади. Зокрема, він виступав проти вторгнення Росії на Донбас та анексію Криму, за що в РФ зіткнувся з цькуванням і скасуванням. Коли російські військові розпочали повномасштабне вторгнення до України, Noize MC публічно це засудив і закликав припинити війну.

Зрештою, за антивоєнну позицію музиканта визнали в РФ "іноагентом". Натомість він оселився за кордоном, де й будує свою кар'єру. До речі, на початку повномасштабної війни музикант давав благодійні концерти, де збирав кошти на підтримку України.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...