Війна - не завада? У Києві відкрили кафе з Лепсом - прихильником російської агресії (фото)

У Києві відкрили кафе з прізвищем російського артиста Григорія Лепса, який підтримує агресію РФ проти України. Фото опублікував у Telegram громадський діяч Сергій Стерненко. Кафе з'явилося в Гідропарку, передають Патріоти України.

"Leps bar", "Не только рюмка водки на столе! Григорий Лепс", - написано. Григорій Лепс 2014 року говорив про окупацію Криму: "Для России очень выгодно иметь Крым". А про президента країни-агресора РФ Володимира Путіна казав: "Если президент так решил, значит так тому и быть".

Лепс внесений у базу сайту "Миротворець". Торік у вересні він виступав в окупованому Донецьку на центральній площі міста. Також виступав в окупованому Криму. А в Москві брав участь в концерті на підтримку окупації півострова.

У березні цього року прокуратура АР Крим та міста Севастополя розпочала кримінальне провадження щодо 23 російських артистів, серед яких і Лепс. Вони у травні 2018 року виступали на концерті з нагоди відкриття незаконно побудованого Керченського мосту з Росії до окупованого півострова.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...