"Війна маршрутників": Біля метро "Лісова" вибухнув і згорів автобус (відео)

Водій, який сидів всередині, встиг вискочити і не постраждав.

Маршрутка вигоріла повністю. Фото: Інформатор.

У четвер, 15 серпня, поблизу станції метро «Лісова» загорілося маршрутне таксі «Богдан». А перед загорянням стався вибух. Маршрутка «Київ-Бровари» загорілася близько 9:00, повідомляють Патріоти України.

Як розповів водій, він почув різкий хлопок, потім маршрутка загорілася. На щастя, пасажирів в ній не було. А водій, який сидів всередині, встиг вискочити і не постраждав. Через деякий час палаючу маршрутку загасили. Транспорт вигорів повністю.

Постраждалих і жертв немає. На місці працюють співробітники ДСНС і патрульна поліція. Причини і подробиці інциденту з'ясовуватиме слідство. Як кажуть очевидці, це схоже на «війну маршрутників». «Через них транспорту пробивають колеса і підпалюють його. Все через те, що один з приватників знизив ціну на проїзд на одну гривню», - розповіла жінка, яка часто їздити цим маршрутом.

Джерело: Інформатор

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...