Під Києвом п'яний депутат на BMW збив подружжя, 4 дітей залишилися сиротами

За інформацією ЗМІ, п'яний депутат на BMW 7 під Києвом збив на смерть жінку і чоловіка - четверо дітей залишилися сиротами. Про це повідомляють "Київ Оперативний" і dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

За інформацією другого пабліка, в крові депутата виявили 1,8 проміле алкоголю. "Водієм BMW виявився депутат Рокитнянської селищної ради Литвин Олександр Васильович, місцевий підприємець", - йдеться у повідомленні dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що водій автомобіля BMW на шаленій швидкості рухався по вул. Окружна в смт Рокитне Київської області. Не дотримуючись дистанції, скоїв зіткнення з мопедом. 36-річний водій і 32-річна пасажирка загинули, а мопед загорівся.

"У водія BMW в крові 1,81 проміле алкоголю і позитивний тест на наркотики", - пише dtp.kiev.ua. Слідчими водій BMW затриманий згідно ст.208. Відомо, що водій виїхав з України після початку повномасштабної війни і нещодавно повернувся.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...