Війна триває: Російські військові вбили бійця ЗСУ на Донбасі

Один український військовий загинув на Донбасі в результаті бойових дій в середу, 17 червня. Про це сказано в вечірньому зведенні прес-центру штабу ООС в Facebook. Збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню, передають Патріоти України.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Оріхового противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів. Окрім цього агресор застосував біля Луганського гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, а неподалік Шумів – стрілецьку зброю", – написано в повідомленні.

В результаті обстрілу помер захисник України, проте бійці ЗСУ негайно відреагували на всі можливі загрози з боку загарбників і змусили супротивника припинити свої агресивні дії. Втрати окупантів уточнюються.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "тиша" дотримувався. "Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", – відзначили в зведенні.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...