Війна триває: Терористи на Донбасі вбили українського військового, названо ім'я Героя

За минулу добу, 28 лютого, російські окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу загинув один воїн ЗСУ - це морський піхотинець із 36 бригади Сергій Моісеєнко. Як повідомляється в зведенні ООС в Facebook, ворог біля населеного пункту Пищевик відкривав прицільний вогонь із 120 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї, передають Патріоти України.

Також противник стріляв по українських позиціях у районі Широкиного та Водяного, застосувавши гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім того, окупантизастосували безпілотник, проліт якого був подавлено засобами радіоелектронної боротьби. Ще поблизу Верхньоторецька терористи здійснили кілька пострілів із автоматичних станкових гранатометів. У відповідь на обстріли противника українські воїни відкривали вогонь.

У штабі зазначили, що в деяких випадках ворог обстрілював наші позиції одночасно із запитом на тишу нібито через обстріл з боку ЗСУ. З початку поточної доби, 1 березня, біля Павлополя противник вів прицільний вогонь з автоматичних станкових і станкових протитанкових гранатометів. Українські військові у відповідь відкрили вогонь по терористах.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...