Війна в Україні - це "не її проблема"? Моніка Беллуччі одягнула сукню від російського бренду (фото)

Відома італійська акторка та модель Моніка Беллуччі знялася для обкладинки глянцю Madame Figaro. Після нещодавнього відпочинку її доньки Деви Кассель з росіянами, знаменитість одягнула для обладинки видання сукню від російського бренду, повідомляють Патріоти України.

Моніка Беллуччі у сукні російського бренду

Поки росіян виключають з усіх можливих конкурсів, закривають модні глянці, а роботу в мордорі припиняють всі відомі бренди, Моніка Беллуччі залюбки одягає вбрання від російської дизайнерки.

Увесь світ підтримує Україну. Відомі знаменитості допомагають постраждалим від війни людям та дітям, а також проявляють свою солідарність завдяки вбранню в синьо-жовтих кольорах. Тим часом італійська акторка без вагань одягнула для зйомок французького глянцю сукню від російського бренду.

Варто зазначити, що образи для Моніки складали стилісти, тож французький глянець серед усіх можливих брендів у світі, образ плаття від російської марки Yanina Couture.

Спеціально для фотосесії нового номера Моніка Беллуччі перетворилася на білявку та позувала перед камерою в образі шведської ікони стилю 1950-60-х років Аніти Екберг.

Зйомка 57-річної акторки приурочена до виходу фільму "Дівчина у фонтані", в якому Моніка Беллуччі зіграла роль акторки та фотомоделі Аніти Екберг. На обкладинці глянцю акторка позує у чорній сукні від російської дизайнерки Юлії Яніної.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...