Війна вже скінчилась? Супермаркет у Києві продає листівки до свята окупантів (фото)

У Києві в супермаркеті популярної в Україні торговельної мережі помітили листівки, приурочені до Дня захисника Вітчизни, що святкується в Росії 23 лютого. Відповідні фотографії оприлюднила у Facebook журналістка Тетяна Наконечна. Дівчина помітила сумнівний товар у магазині на Нивках, передають Патріоти України.

Журналістка звернулася до адміністрації супермаркету: "У вас там все нормально? Нічого не переплутали? Країну, наприклад".

На фото, які показала Наконечна, видно, що магазин пропонує різні варіанти листівок. На одній із них намальовані погони із зірками, на інший зображена військова техніка. Третя листівка не містить військової тематики, на ній намальована машина.

Фоловерів обурило, що супермаркет вирішив продавати товари до свята, яке побутує в країні-окупантці. Деякі поцікавилися, хто надрукував ці листівки.

Реакція користувачів мережі на інцидент:


Історики б'ються над тлумаченнями перекладів: Як Київ ще називали іноземці понадь1000 років тому

вівторок, 14 травень 2024, 9:14

Столицю Русі-України у період першого розквіту знали по всій Ойкумені: від Багдаду до Кордови, від Ісландії до Єгипту, від Парижу до Єрусалиму. Кожна мова по-своєму коверкала слово "Київ". Але зберіглись назви, які не можуть розшифрувати історики. Гол...

Чи вірять українські біженці в Німеччині, Польщі та Чехії вірять у перемогу над Росією

вівторок, 14 травень 2024, 9:05

80% українських біженців, які нині мешкають у Німеччині, Польщі та Чехії, вірять, що у війні переможе України, з них повністю впевнені в цьому 40%. Джерело: результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного у квітні. Детал...