Війна затягнеться щонайменше до кінця року: У МВС пояснили, на що сподівається Росія

Війна України проти країни-агресора Росії затягнеться щонайменше до кінця 2022 року. У РФ вважають, що окупанти мають протриматися до початку опалювального сезону – саме настільки вони хочуть розтягнути третю фазу повномасштабного вторгнення, передають Патріоти України.

Таку заяву зробив радник голови Міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів в ефірі всеукраїнського телемарафону. Причиною таких планів загарбників, вважає він, є надія РФ на те, що ближче до зими почнеться серйозна енергетична криза.

"Згідно з їхніми розрахунками, почнуться проблеми з опаленням, і в Україні теж ці проблеми почнуться, і серйозні проблеми з економікою. Тому що ціни на енергоносії дуже зростають", – сказав Андрусів.

Кремль робить ставку на те, що із початком цієї кризи Захід зрозуміє, що "з Росією треба домовлятися". "І якщо вони (окупанти – Ред.) протримаються до кінця року, то тоді вони очікують, що з ними домовлятимуться про те, чого вони вимагають", – додав радник голови МВС.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно