Війна змусила всіх нас вирішувати - хто ми: Популярна українська актриса та волонтерка розповіла, як отримала паспорт РФ

Незважаючи на те, що Даша Волга жила в РФ, вона стала на бік України і залишила державу-агресорку

Даша Волга підтримала Україну / instagram.com/dashavolga

Актриса родом з України Даша Волга довгий час жила і працювала в Росії. Свій перший паспорт вона отримала саме там, коли ще був Радянський союз. Однак після того, як її батьки повернулися на батьківщину - в Україну, батько актриси поміняв паспорт на український. Незабаром і сама Даша перебралася в Україну.

"Я закінчила театральний ВУЗ, знімалася і в Україні, і в Росії. Але потім дуже чітко почала розуміти, що там відбувається. А потім стався Майдан. І я вибрала Україну і залишилася в Україні. І це був найдивовижніший період мого життя. Я тут знайшла найдорожчих друзів і була з близькими в непростий період їхнього життя", - розповіла актриса в інтерв'ю "Обозревателю".

При цьому початок великої війни Волга зустріла саме в Росії. Як вона розповіла, в Стамбулі вона втратила важливі документи, а відновити їх можна було тільки в Росії. Тому за кілька днів до повномасштабного вторгнення вона туди полетіла.

"Мене пропускають в цю Москву, йду подаватися на ср*ні документи, а через кілька днів починається вторгнення. І я розумію, сидячи в квартирі подруги, що у мене в документах написано: народилася в Києві, приїхала з Києва, і в моїй біографії у Вікіпедії зазначено, що я засудила вторгнення росіян в Крим і на Донбас. При бажанні з мене можна зробити такого шпигуна, що письменники детективів будуть заздрити", - розповіла Волга.

На щастя, їй вдалося вибратися з країни-агресора. Вона відразу ж поїхала в Нову Зеландію, де перебували її чоловік і діти.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...