Війна зробила чимало сиріт: Горбунов і Осадча планують всиновити дитину

Зіркові ведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча заговорили про плани всиновити дитину. Проте вони зізнаються, що поки були лише розмови.

Зараз складно провести цей процес через війну, тому вони повернуться до цього питання після перемоги, розповів Горбунов в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Горбунов зізнався, що вони з Осадчою планують забрати саме сироту, у якої немає батьків.

Вони вже навіть поговорили про це зі своїм старшим сином Іваном. Хлопчик не проти цього і вже готовий до поповнення в родині.

"От я питаю в Івана, чи хотів би він, щоб у нас ще був хлопчик чи дівчинка. Він каже, що хотів. Адже тут важливо, як твої діти до цього ставляться", – розповів Горбунов.

Проте поки що зіркова пара не приступила до процесу усиновлення, адже закони України не дають можливості зробити це під час війни.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...