Війська РФ на захоплених територіях готують провокації до Дня Незалежності: Українців попередили про небезпеку

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях України готують провокації до Дня Незалежності. Окупанти можуть здійснити теракти з метою дискредитувати сили спротиву та воїнів Збройних сил України, передають Патріоти України.

Через це українців в окупації закликали уникати громадських місць та скупчень людей, особливо – упродовж 23-25 серпня. Про можливі провокації попередили активісти руху "Жовта Стрічка".

"За наявною інформацією, 24 серпня російські окупанти планують організувати низку провокацій та терористичних актів з метою дискредитації сил спротиву та Збройних Сил України. У зв’язку з цим ми переконливо рекомендуємо уникати громадських місць та великих скупчень людей, особливо в період з 23 по 25 серпня", – йдеться у повідомленні.

Активісти "Жовтої Стрічки" додали, що росіяни прагнуть використати будь-який привід для дискредитації ЗСУ та українського підпілля, тож слід зробити усе можливе, аби не дати їм такого шансу. "Якщо ти став свідком злочину рашистів — повідомляй нам у чат-бот "Очі", – зазначили у русі спротиву.

"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...