Війська РФ намагалися штурмувати позиції на Донбасі: Бійці ЗСУ завдали по окупантах удару у відповідь

Бійці батальйону Сармат у Донецькій області завдали удару у відповідь по російських окупаційних військах і відбили їх атаку. Українські військові рішуче застосували проти ворога протитанкові засоби, міномети та стрілецьку зброю. В результаті знищили один російський танк, вогневі засоби і живу силу противника. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ, передають Патріоти України.

На сторінці Генштабу в Facebook вказали, що у Донецькій області сталося військове зіткнення батальйону бійців батальйону Сармат з російськими окупантами, які намагалися здійснити штурм їх позицій. Зокрема, перед тим, як сталася атака ворога, українські позиції були обстріляні з мінометів, танків, артилерії та гранатометів. Далі підійшла бронетехніка і піхота російських окупаційних військ. Бійці ЗСУ застосували протитанкові засоби, міномети та стрілецьку зброю.

"Ворожій атаці передував нічний обстріл з мінометів, танків, артилерії та гранатометів. Після цього вранці на горизонті з'явилася бронетехніка і піхота окупантів. Українські воїни рішуче зустріли загарбників вогнем з протитанкових засобів, мінометів і стрілецької зброї", - зазначили в Генштабі. Також в Генеральному штабі підкреслили, що в результаті боїв було знищено 1 російський танк, вогневі засоби і особовий склад противника.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...