"Війська РФ у Криму розваляться після двох тижнів в оточенні": Полковник описав звільнення півострова

Операція зі звільнення окупованого росіянами Криму буде комплексною. Коли російські загарбники потраплять в оточення, вони протримаються максимум два тижні, передають Патріоти України.

Під час деокупації півострова українські військові зруйнують Кримський міст і потоплять Чорноморський флот. Такий можливий сценарій звільнення Криму озвучив полковник запасу, військовий льотчик-інструктор Роман Світан в інтерв'ю "Главреду".

"Звільнення Криму буде комплексною операцією. Ми однозначно зруйнуємо Кримський міст. Потопимо Чорноморську ескадру – це буде дуже легко після того, як передадуть ті ж ракети Storm Shadow", – зазначає Світан.

За його словами, знищити російські кораблі, маючи необхідне для цього озброєння, буде не так уже й важко. Він нагадав про успішне потоплення російського крейсера "Москва".

"Корабель є дуже хорошою ціллю, а знищення крейсера "Москва" добре показало, що російська корабельна ППО проти ракет абсолютно безкорисна. Крейсер "Москва" був основною машиною російського флоту, а дві ракети її потопили. Так само буде потоплено і Чорноморський флот. Всі військові літаки, які будуть літати над Кримом, ми теж зіб'ємо", – каже полковник запасу.

Після того, як російські війська опиняться в оперативному оточенні, вони протримаються не довше, ніж два тижні.

"Українські війська обріжуть всі системи логістичних постачань, після чого війська РФ опиняться в оперативному оточенні. Підкреслю, що їх вистачить максимум на два тижні", – зазначає Світан.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...