Військове керівництво РФ вже розуміє, що їхня "величезна крута армія" - це фейк: Експерти навели приклади

Голова правління Центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк сказав, що військове керівництво РФ вже розуміє, що їхня "величезна крута армія"- це фейк. Про це він повідомив в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Перше, що в них (у військовому керівництві РФ - ред.) відбувається, це те, що вони зрозуміли, що їх спроможності були надзвичайно переоцінені. І українські спроможності були недооцінені. Тобто в них, так би мовити, повністю зламалась їх система координат, вони тепер не розуміють яким чином нас перемогти. Вони бомбардують наші міста, але це не ламає наш дух. Вони скинули на нас 1500 ракет, алеце не ламає нас ніяк, і з ними дуже успішно борються наші Збройні сили. Звичайно, що це шок для них. Цей шок, швидше за все, не пройде вже", - сказав Загороднюк.

Він додав, що окупанти розуміють, що їхня величезна супер крута армія, про яку всі говорили один одному - це фейк. "І ще вони розуміють, що їхня оця величезна супер крута армія, про яку всі говорили один одному і вони всі повірили, це фейк. І цей фейк вже фейком і залишиться. І цей феномен виправити в досяжному майбутньому не вдасться, тому що такі армії будуються десятиліттями", - сказав голова правління центру оборонних стратегій.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...