Військовозобов’язані, які не оновили облікові дані, перебувають у розшуку поліції: У ТЦК розставили крапки над і

Військовозобов'язані, які не оновили облікових даних, є порушниками військового обліку та перебувають у розшуку поліції, передають Патріоти України.

Про це в інтерв’ю "Західному кур’єру" розповів т.в.о. заступника начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки, начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи, підполковник Андрій Мороз.

За його словами, після ухвалення закону про мобілізацію Івано-Франківщина виконує мінімальні показники, які визначаються для області.

"Не буду говорити, що це нам вдається легко. Є труднощі, відтак перевиконання плану в нас немає...Найкорисніша новація це, звичайно, оновлення військово-облікових даних. Тепер ми маємо актуальні дані про військовозобов’язаних, їх місце реєстрації, телефон. Адже багато осіб зареєстровані були за однією адресою, а проживали за іншою. Таким чином ми не могли вручити цим військовозобов’язаним повістки, бо не знали їхнього місця перебування. Зміни в законодавстві дали нам можливість зібрати актуальні дані про військовозобов’язаних і внести їх в систему "Оберіг". Тепер ми розуміємо, де людина живе, як з нею можна зв’язатися, де вона працює", - зазначив він.

"Але залишається категорія осіб, яка не оновила військово-облікові дані. Вони автоматично стали порушниками військового обліку і їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності...Є така ж велика кількість тих, хто свої дані не оновив. Ці громадяни перебувають у розшуку поліції. Наші співробітники кожного дня їх виявляють під час заходів з оповіщення і передають Нацполіції", - додав Мороз.

Окрім того, за словами Мороза, ті хто немає військово-облікових документів, теж є порушниками військового обліку.

"Є також категорія громадян, які мають право на відстрочку від служби, але з якихось причин не оновили дані. Ті, хто має військово-облікові документи невстановленого зразка також порушники. Таких людей є багато. Всі вони перебувають у розшуку і щоденно виявляються нашими працівниками. Ми передаємо їх представникам поліції, їх притягують до адмінвідповідальності", - резюмував він.


Чоловік з'їв гриби для того, щоб "психологічно розслабитися" й втратив статевий орган

понеділок, 30 вересень 2024, 22:04

В Австрії чоловік ампутував власний пеніс сокирою після того, як прийняв велику дозу психоделічних грибів. Про це повідомляє New York Post, передають Патріоти України. На щастя, лікарі змогли пришити відрізаний орган. Шокувальна історія пацієнта є перш...

Дональд Фредович може звинувачувати гаїтян: У Лас-Вегасі встановили 13-метрову статую оголеного Трампа (відео)

понеділок, 30 вересень 2024, 21:43

У Лас-Вегасі США 28 вересня встановили 13-метрову статую оголеного кандидата у президента США Дональда Трампа. Про це повідомило американське онлайн-видання The Wrap, передають Патріоти України. Статуя виготовилена з арматури, вкритої пінопластом, й ва...