Військовий, якого жорстоко побили на Одещині, помер у лікарні

У четвер, 2 листопада, у лікарні помер військовий, якого жорстоко побили в Чорноморську Одеської області. Про його смерть повідомила дружина Олеся Куприч у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 7 ранку перестало битися сердечко нашого Юри", — написала вона.

Нагадаємо, побиття військового Юрія Купріча потрапило на камеру відеоспостереження. На її записі видно, як один чоловік підійшов і вдарив військового кулаком в обличчя, після чого той упав. До нападника підійшли ще троє чоловіків, і вони вчотирьох нахилилися над потерпілим і кілька разів ударили в область голови.

У результаті військовий отримав серйозні травми та потрапив до лікарні з переломом шиї та набряком мозку, де був підключений до апарату штучного дихання.

В обласному управлінні Нацполіції розповіли, що правоохоронці вже встановили особи зловмисників і відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство (ч. 2 ст. 296 ККУ).

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...